Rozpoczęła się szósta edycja konkursu Innowator Mazowsza 2014 INNE - Miejski serwis informacyjny: Sierpc, Gozdowo, Mochowo, Rościszewo, Szczutowo
Belka
Środa, 15 Sierpnia 2018   imieniny: Maria, Napoleon, Stefan
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 

Rozpoczęła się szósta edycja konkursu Innowator Mazowsza 2014

Data publikacji: 2014-07-21, Data modyfikacji: 2014-07-21
A A AWydrukDrukuj  
 
Masz młodą firmę, która stawia na innowacje? A może jesteś młodym naukowcem z nowatorskim podejściem? Jeśli tak, to dobrze się składa – ten konkurs skierowany jest właśnie do Ciebie. – Celem projektu jest pogłębianie współpracy między sferami biznesu i nauki. Innowacyjne rozwiązania, których z roku na rok przybywa, pozytywnie wpływają na rozwój naszej gospodarki. Dzięki konkursowi mamy okazję przekonać się, jakie pomysły rodzą się w województwie – mówi marszałek Adam Struzik.

Pełna treść wiadomości na: http://naszsierpc.pl/212672,Rozpoczela-sie-szosta-edycja-konkursu-Innowator-Mazowsza-2014.html
naszsierpc.pl, Źródło artykułu: naszsierpc.pl
 
Komentarze
Brak komentarzy, Twój może być pierwszy!
Autor:
Kod z obrazka:
Puste pole z komentarzem
Puste pole z podpisem
Wyszukaj
 
Kreska
Kreska
Dodaj artykuł
Najnowsze komentarze
 
    Kreska
     
    Polecane

    DOSTAWCY-INTERNETU-W-POLSCE-NAJLEPSZY-INTERNET

     




    Brak sond
     
    Newsletter
    Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
     
     
    sierpecki

    Powiat sierpecki - umiejscowiony w województwie mazowieckim (północno-zachodnia część) z Sierpcem, jako centrum powiatu. Ta terenie o wielkości 852 km² mieszka 53 tys. osób. W skład powiatu wchodzi gmina Sierpc (gmina miejska), Gozdowo, Mochowo, Rościszewo, Sierpc (gmina wiejska), Szczutowo i Zawidz.

    Większość ziem stanowią użytki rolne, co powoduje, że większość atrakcji skupia się wokół gospodarstw agroturystycznych i wiejskich pensjonatów. Oprócz spacerów w pięknych okolicznościach przyrody będzie szansa wybrać się na grzybobranie i wędkowanie. Ciekawe wydaje się poznanie wiejskiej kultury, sposobu życia i pracy, a także regionalnej kuchni. U gospodarza jest możliwość zakupu zdrowych i ekologicznych produktów wytwarzanych w obrębie gospodarstwa.    

     

     

    Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola